

کارهایی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس انجام دهید
امروزه وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوایی است که در سرتاسر جهان از آن استفاده میشود و به همین خاطر هر روزه قالب های بسیاری برای آن طراحی میشود و در سرتاسر اینترنت قرار داده میشود که شما میوانید از آن ها استفاده کنید.
اگر از وردپرس استفاده کرده اید، احتمالا تم سایتتان را حداقل یک بار در زندگی خود تغییر داده اید. اگر این کار را نکردید و این اولین بار است، پس بهتر است با دقت این مطلب را تا آخر بخوانید. زیبایی وردپرس این است که کاربران را برای تغییر تم ها بسیار راحت گذاشته است. به معنای واقعی کلمه شما با چند کلیک ساده میتوانید تم سایت خود را عوض کنید اما تغییر تم ها کار های قبلی دارد که شما باید برای این که سایتتان به هم نریزد آن کار ها را انجام دهید.در این مقاله، شما لیستی از کارهایی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس انجام دهید را یاد میگیرید تا دیگر به مشکل نخورید این مراحل برای اطمینان از این که فرایند به راحتی انجام می شود مهم است، در غیر این صورت شما می توانید این کار ها را انجام ندهید اما ما به شما قول نمیدهیم که اطلاعات ارزشمند سایتتان را از دست ندهید.
کارهایی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس انجام دهید
یادداشت برداری کنید
قطعا سایت شما هم با کلی مشکلات روبرو شده است بسیاری از کاربران وردپرس در حال جستجو در وب برای یافتن راه حل برای مشکلاتشان هستند. اغلب آنها آن دسته از راه حل ها را به شکل قطعه هایی می یابند که باید به صورت دستی در تم خود مانند functions.php یا یک فایل دیگر اضافه کنند. پس از انجام این کار معمولا قطعه کد ها و مکان های قرار گیری آن ها از ذهن شما بعد از مدتی پاک میشود به همین خاطر از طریق فایل های تم خود بروید و تمام کد اضافی که اضافه کرده اید را یادداشت کنید.
همچنین سرعت لود این کد ها در قالب های مختلف هم ممکن است تفاوت داشته باشد به همین خاطر زمان بارگذاری را نیز بررسی کنید، زیرا به این ترتیب شما می توانید این دو قالب را با هم مقایسه کنید. به یک سایت مانند Pingdom Tools بروید یا از YSlow برای تست کردن سرعت صفحات مختلف سایت (بله صفحات مختلف، نه فقط صفحه اصلی) استفاده کنید.
مراقب ستون فرعی باشید
شما باید مطمئن شوید که تم جدید شما با ویجت هایی که شما در سایت خود استفاده میکنید کاملا سازگار است. ویدجت نوار کناری که کار با آن واقعا آسان است و زیبایی و نظم زیادی به سایت شما میبخشد زیرا بسیاری از کاربران از آن برای سفارشی کردن سایتشان استفاده می کنند. ما میدانیم که ستون های فرعی احتمالا بیشترین منطقه سفارشی سازی سایت های وردپرس را دارند. افراد تغییرات زیادی مانند اضافه کردن متون سفارشی، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و دیگر ویجت ها را ایجاد می کنند. اگر از یک قالبی استفاده میکنید که ویجت اکنونی شما فعال است و سایت را به قالبی تغییر میدهید که امکان استفاده از آن ویجت در آن وجود ندارد قطعا تمام ویجت خود را از دست خواهید داد.
همچنین هر چیزی که شما در فایل sidebar.php از قالب قدیمی خود تغییر داده اید یا به آن اضافه کرده اید، دوباره رونویسی خواهد شد پس مطمئن شوید که کد های اضافه شده این قسمت را در جایی ذخیره خواهید کرد تا به قالب جدید اضافه کنید.
بک آپ گیری
این جزو مهم ترین و ساده ترین کارهایی است که شما باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود انجامش دهید ولی بعضی وقت ها حتی دیده میشود که کاربران این کار ساده را نیز از یاد میبرند و با دیدن زیبایی های قالب جدید آنقدر محو زیبایی و امکانات جدید آن میشوند که بک آپ گیری از متن ها و نوشته ها و تمامی مطالبی که در سایتشان قرار داشته را از یاد می برند.
همان طور که خودتان هم میدانید بک آپ گیری جزو مهم ترین اقدامات است که شما با این کار باید از تمامی فایل های قالب پلاگین ها نوشته ها پایگاه داده و همه چیزی که در سایت شما قرار دارد یک نسخه تهیه کنید این کار باعث میشود که حتی اگر سایت شما به هم ریخت یا اصلا قالب جدید به هر نحوی نصب نشد یا حتی با سلیقه شما سازگار نبود سریعا بتوانید سایت خود را به همان شکل قبلی برگردانید برای پشتیبان گیری هم میتوانید از پلاگین BackupBuddy استفاده کنید.
حالت تعمیر
پیش از آنکه هر تغییر کوچکی را در ظاهر سایت ایجاد کنید چه عوض کردن قالب و چه کار دیگری که باعث شود ظاهر سایت شما به هم بریزد و کاربر را از سایت شما نا امید کند حتما سایتتان را در حالت تعمیر قرار دهید و پس از آن که مطمین شدید سایت شما به خوبی و بدون هیچ اشکالی کار میکند سایت را دوباره در دسترس کاربرانتان قرار دهید.
شما احتمالا نمی خواهید که کاربران خود را ببینند در حالی که سایت شما بدون هیچ قالبی در اینترنت است زیرا آنها در نهایت یک سایت شکسته یا درب و داغون را می بینند. بهتر است که حالت تعمیر و نگهداری را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روشن کنید تا بتوانید مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می کند. هنگامی که حالت تعمیر و نگهداری را تنظیم کرده اید، به خوبی پیش بروید و تم جدید را فعال کنید.
تست تمامی قابلیت ها و پلاگین ها
هنگامی که قالب جدید فعال شد، باید مطمئن شوید که تمام قابلیت ها درست است و پلاگین ها هنوز هم کار می کنند. به خاطر داشته باشید که لیست یادداشت های خوب که در مرحله ۱ ایجاد کرده اید، این زمان است که می تواند مفید باشد. اگر قبلا این کار را نکرده اید، تمام کارها را که میخواهید از تم قدیمی به قالب جدید برسانید، برگردانید. سعی کنید همه ویژگی های سایت را بررسی کنید شامل صفحات تک پست، جستجو، صفحه ۴۰۴، صفحه بایگانی، صفحه تماس، و غیره مطمئن شوید که همه ویدجت های سایت به خوبی و درستی کار میکنند و در جای مناسب خود قرار گرفته اند.
سازگاری با همه مرورگرها
سایت خود را در تمام مرورگرهایی که به آنها دسترسی داشته اید، تست کنید. مرورگرها تمایل دارند که سایت ها را جوری که خودشان دوست دارند به کاربران نشان دهند! به خصوص اینترنت اکسپلورر شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که قالب جدید شما به خوبی در همه مرورگرها به خوبی نمایش داده میشود بسیاری از قالب های زیبا را میبینیم که در حالت دمو به بهترین شکل نمایش داده میشوند اما در مرورگر های مختلف اینطور نیست! بنابراین اگر تعداد زیادی مخاطب شما از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند، باید اطمینان حاصل کنید که هنوز سایت شما برای آنها قابل دسترس است.
اطلاع دهید
کاربران خود را از تغییراتی که قرار است در سایت شما رخ دهد با خبر سازید شاید عوض کردن قالب ۱۰ ۲۰ دیقه طول بکشد اما قطعا با تعویض قالب قالب جدید شما امکانات زیادی را به سایتتان اضافه خواهد کرد که شما دوست دارید آنها را هم امتحان کنید و به سایتتان اضافه کنید پس با یک اطلاعیه ساده کاربران سایتتان را از تغییرات احتمالی و مشکلاتی که ممکن است برای سایتتان پیش بیاید با خبر سازید تا باعث نا امیدی آن ها نشوید.
مهم ترین نکاتی که شما باید قبل از تغییر قالب وردپرس خود انجام دهید را بدانید در این مقاله از اوچماخ برایتان جمع آوری کردیم امیدواریم که دیگر در تغییر قالب وردپرس خود اطلاعات خود را از دست ندهید یا سایتتان به هم نریزد.