

پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس
با سلام همه ما میدانیم که باید به طور منظم از سایت و محتوای موجود در آن بک آپ بگیریم تا اگر مشکلی برای قسمت های مختلف سایت ما یا قالب و یا هاست ما اتفاق افتاد حتما نسخه ذخیره شده ای از آن داشته باشیم تا همه اطلاعاتمان از دست نرود و به آسانی سایت را به حالت قبلی خود برگردانیم ایجاد پشتیبان گیری منظم وردپرس بهترین کاری است که می توانید برای امنیت وب سایت خود انجام دهید. پشتیبان گیری به شما آرامش ذهن می دهد و می تواند شما را در موقعیت های فاجعه بار مانند زمانی که سایت شما هک شده یا شما به طور تصادفی سایت قفل شده باشد به همین منظور ما در این مقاله پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس را به شما عزیزان معرفی میکنیم تا این کار را به آسانی و با نظم بیشتری انجام دهید.
البته همان طور که میدانید پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس دو نسخه رایگان و پولی دارند که مطمینا ما به شما نسخه های پولی را که امکانات بسیاری نیز دارند را توصیه میکنیم.
معرفی پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس
۱٫UpdraftPlus
UpdraftPlus یکی از محبوب ترین پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس موجود در اینترنت است که در بیش از ۲ میلیون وب سایت استفاده می شود.
UpdraftPlus به شما این امکان را می دهد که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود را ایجاد کنید و یا حتی امکاناتی دارد که شما میتوانید از قسمتی از سایت خود که انتخاب کرده اید نسخه پشتیبان تهیه کنید و آن را در ابر ذخیره کنید یا از طریق کامپیوتر خود دانلود کنید.
همچنین این پلاگین می تواند به طور خودکار پشتیبان گیری شما را به Dropbox، Google Drive، S3، Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل و چندین سرویس ذخیره سازی ابر دیگر بارگیری کند.
علاوه بر پشتیبان گیری UpdraftPlus همچنین به شما اجازه می دهد تا به آسانی پشتیبان گیری را مستقیما از پنل مدیریت وردپرس خود بازگردانید.
و در آخر UpdratPlus محبوب ترین پلاگین پشتیبان گیری وردپرس در بازار است که بیش از ۲ میلیون نصب فعال و ۴٫۹ از میانگین رتبه ۵ ستاره دارد. در حالی که نسخه رایگان دارای ویژگی های فراوانی است،اما توصیه می کنیم از نسخه پولی آن استفاده کنید تا از تمامی ویژگی های این پلاگین برخوردار شوید.
۲٫VaultPress
VaultPress توسط Matt Mullenweg (بنیانگذار وردپرس) و تیم خود در Automattic تاسیس شد.
VaultPress در حال حاضر بخشی از محصول دیگری از Autattic است که با نام JetPack شناخته می شود. برای استفاده از VaultPress به یک طرح اشتراک JetPack نیاز خواهید داشت. این محصول طرح های مختلفی با قیمت های مختلف دارد که میتوانید آن ها را خریداری کنید.
این پلاگین با قیمت ۳٫۵۰ دلار در هر ماه آغاز می شود و شما با پرداختن آن میتوانید از پشتیبان گیری و برگرداندن اطلاعات به راحتی با چند کلیک استفاده کنید.
برنامه های بالاتر Jetpack نیز اسکن امنیتی و چندین ویژگی قدرتمند دیگر را ارائه می دهند.
چند مزیت استفاده از VaultPress وجود دارد:
اول، این یک هزینه تکراری است که می تواند اضافه کند اگر شما چندین سایت وردپرس دارید میتوانید یک بار هزینه کنید و چندین بار از آن استفاده کنید
دوم، شما مجبور به عضویت در JetPack هستید، یک حساب WordPress.com دریافت کنید، و افزونه Jetpack را در سایت خود نصب کنید.
در نهایت، پشتیبان گیری فقط برای ۳۰ روز در برنامه های پایین تر ذخیره می شود. اگر می خواهید یک آرشیو پشتیبان گیری نامحدود داشته باشید، پس شما باید ۲۹ دلار در هر ماه برای هر وب سایت پرداخت کنید که برای مبتدیان بسیار گرانتر از سایر راه حل های ذکر شده در اینجا است.
۳٫BackupBuddy
BackupBuddy یکی از پرطرفدارترین پلاگین های حقوقی پشتیبان گیری وردپرس است که بیش از نیمی از سایت های وردپرس استفاده می شود. این پلاگین اجازه می دهد تا شما به راحتی روزانه، هفتگی و ماهانه از سایت خود پشتیبان گیری کنید.
با BackupBuddy، شما می توانید پشتیبان گیری خود را به صورت خودکار در سرویس های ذخیره سازی ابر مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP، Stash (خدمات ابری خود) ذخیره کرده و حتی آن را به خودتان ایمیل کنید.
بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که این سرویس مبتنی بر اشتراک نیست، بنابراین هزینه ماهانه وجود ندارد شما یک بار هزینه افزونه را میپردازید و می توانید از افزونه بر روی تعداد وب سایت های ذکر شده در برنامه خود استفاده کنید.
۴٫BoldGrid
BoldGrid Backup یک نسخه پشتیبان خودکار وردپرس توسط BoldGrid است که سازنده ی وب سایت طراحی شده توسط WordPress است.
این پلاگین اجازه می دهد تا به راحتی پشتیبان گیری وب سایت خود را ایجاد کنید، سایت خود را بعد از خرابی بازگردانید و حتی می توانید از آن برای جابجایی سایت خود در هنگام تغییر هاست استفاده کنید. شما می توانید پشتیبان گیری خودکار را راه اندازی و یا با یک کلیک یکبار پشتیبان گیری کنید.
افزونه BoldGrid یک ویژگی فوق العاده حفاظت خودکار خطا دارد که به طور خودکار قبل از به روزرسانی یک نسخه پشتیبان از سایت شما ایجاد می کند. اگر شما بخواهید سایتتان را به روزسانی کنید و به هر دلیلی این کار انجام نشود این پلاگین به طور خودکار سایت وردپرس شما را به آخرین پشتیبانی برمیگرداند. این یک ویژگی عالی است که شما را در برابر خطاهای به روز رسانی محافظت می کند.
با پشتیبان گیری BoldGrid، شما می توانید تا ۱۰ آرشیو پشتیبان در داشبورد خود و بیشتر در مکان های ذخیره سازی از راه دور مانند Amazon S3، FTP یا SFTP ذخیره کنید.
۵٫BlogVault
BlogVault یکی دیگر از محبوب ترین پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس است. این نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) است و نه فقط یک پلاگین وردپرس. این پلاگین مستقیما پشتیبان گیری از سرورهای BlogVault را ایجاد می کند، و به همین خاطر هیچ باری بر روی سرور شما نخواهد بود.
BlogVault به صورت خودکار وب سایت شما را به صورت روزانه پشتیبانی ایجاد می کند و همچنین به شما اجازه می دهد تا به صورت دستی پشتیبان گیری نامحدود را بر اساس نیاز خود تنظیم کنید که این کار عملکرد بهینه برای سایت شما را تضمین می کند.
این پلاگین علاوه بر پشتیبان گیری، به شما کمک می کند که وب سایت خود را به راحتی بازیابی کنید. میتوانید آرشیو پشتیبان ۹۰ روز را ذخیره کنید، بنابراین میتوانید سایت خود را از هر بدبختی بازیابی کنید.
همچنین دارای ویژگی تست داخلی سایت است که به شما اجازه می دهد وب سایت خود را به راحتی تست کنید. به علاوه، یک گزینه آسان برای انتقال وب سایت خود به هاست دیگری فراهم می کند.
در این مقاله از اوچماخ ۵ تا از بهترین پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس را معرفی کردیم امیدواریم که لذت برده باشید…